المقادير
4كوب ارز
كوب مكسرات
مقدار من كبدةوقوانص الفراخ
بصلة صغيرة
ملعقة صغيرة قرنفل
ملعقة صغيرة قرفة
3ملاعق سكر
ملح
الطريقة
نجيب حلة ونحط فيها زيت ولما يسخن انزل بالبصل المفروم
اشوح البصل لحد ما يصفر انزل بالسكر واقلب مع البصل لغاية ما يبقى اللون بنى
احط مقدار المية والملح والقرفة والقرنفل ولما تغلى المية انزل بالرز ولما يتشرب
اهدى النار واسيبه يستوىعلى مالرز يستوى انقل عى العين التانية واجيب حلة فيها مية واسلق الكبد والقوانص مع بصلة وملح وفلفل وحبهان كدة استوى الرز والكبدوالقوانص يبقى فاضل ايه
نجيب طاسة حلوة كدة ونحط ملعقة زيت وننزل بالمكسرات ونقلب باستمرار لغاية متتحمر ونحط الكبد عليهم ونقلبهم شوية ونحط لهم شوية قرفة وقرنفل ماشى معايا اكمل
ناخد نص كمية المكسرات والكبد نقلبهم مع الرز فى الحلة
نجيب سرفيس التقديم ونرف الرز ونحط باقى كمية المكسرات والكبد على الوش
4كوب ارز
كوب مكسرات
مقدار من كبدةوقوانص الفراخ
بصلة صغيرة
ملعقة صغيرة قرنفل
ملعقة صغيرة قرفة
3ملاعق سكر
ملح
الطريقة
نجيب حلة ونحط فيها زيت ولما يسخن انزل بالبصل المفروم
اشوح البصل لحد ما يصفر انزل بالسكر واقلب مع البصل لغاية ما يبقى اللون بنى
احط مقدار المية والملح والقرفة والقرنفل ولما تغلى المية انزل بالرز ولما يتشرب
اهدى النار واسيبه يستوىعلى مالرز يستوى انقل عى العين التانية واجيب حلة فيها مية واسلق الكبد والقوانص مع بصلة وملح وفلفل وحبهان كدة استوى الرز والكبدوالقوانص يبقى فاضل ايه
نجيب طاسة حلوة كدة ونحط ملعقة زيت وننزل بالمكسرات ونقلب باستمرار لغاية متتحمر ونحط الكبد عليهم ونقلبهم شوية ونحط لهم شوية قرفة وقرنفل ماشى معايا اكمل
ناخد نص كمية المكسرات والكبد نقلبهم مع الرز فى الحلة
نجيب سرفيس التقديم ونرف الرز ونحط باقى كمية المكسرات والكبد على الوش